Detalji o nekretnini

Prodaja stana 48 m2, 2.5+T, Bulbuder Stanka Vraza u izgradnji - Beograd

  • LAMELA A MV 44 KATALOG-3_page-0001
  • 48m2
  • 48
  • 1713435095041

Prodaja Stana 163.000€  
48 m21 Spavaća soba1 Kupatilo  Add to Favorites Print

Prodaja stana 48 m2, 2.5+T, Bulbuder Stanka Vraza u izgradnji
Stan se nalaz iu objektu u ulici Milana Vukosa (bivsa Stanka Vraza) prekoputa zubotehnicke skole.
Veoma funkcionalan, dvostrano orijentisan stan se sastoji iz velike dnevne sobe, kuhinje sa prirodnom ventilacijom, trpezarije, iz koje je izlaz na terasu, manjeg ulaznog hodnika u kome je ostavljeno mesto za plakar sa desne strane od ulaza( mada to nije prikazano na ovom planu), kupatila i spavace sobe.
U stanu postoji dovoljno mesta za vise ormana koji nece biti na smetnji
Dnevni boravak moze i drugacije da se organizuje nego sto je to prikazano na slici, ako se recimo zamene mesta trpezarijskom stolu i ugaonoj garnituri ili eventualno pregradjivanjem trpezarije da se dobije manja decija soba
Kupatilo je sa tus kabinom i dovoljno mesta za sve sto je potrebno.
Prizemlje je iznad zemljista 1,2m i gledajuci od kuhinje prema spavacoj sobi teren je u padu tako da ta razlika iznosi oko 2m u nivou spavace sobe koja je orijentisana prema sporednoj ulicici.
Prikazana cena je sa PDVom
Kupoprodajna cena bi bila isplacivana u fazama prema stepenu izgradjenosti
Stan ce biti opremljen kvalitetnom PVC stolarijom Nemackog proizvođača, sa spoljne strane tamno sive antracit boje, sa unutrasnje strane bele boje, na podu ce biti ugradjen kvalitetan hrastov parket, prvoklasne keramicke plocice

Koristice se centralno grejanje sa kalorimetrima

Ovo je jedna od najpozeljnijih gradskih lokacija za stanovanje, sto zbog blizine velikog broja linija gradskog prevoza u blizini (28,40,77,79 u ulici Dimitrija Tucovica, 65 i 79 u ulici Svetog Nikole) , kao i vaznih saobracajnica,blizine pekara, vise marketa, vrtica koji je u ulici pored, srednjih skola, kao i neposredna blizina pijace DJeram i naravno Bulevara Kralja Aleksandra .

S obzirom da je stan u izgradnji kupac stana bi mogao na osnovu svojih zelja i prema svom ukusu da opremi stan uz dogovor.
U ovoj fazi je uradjena kosa krovna AB ploca, u pripremi je postavljanje krovnog pokrivaca (crep). Takodje u toku je postavljanje pvc stolarije koja je na dva sprata postavljena. U toku je i malteriisanje i radovi se odvijaju brzo.
Planirani kraj izgradnje lamele A je Avgust 2025.
Objekat ima izdatu pravosnažnu gradjevinsku dozvolu
broj ROP – BGDU-3026-CPIH-10/2022, od 20.04.2023.god int broj IX-18 br351-654/2022
Kupac stana moze da ostvari pravo na povrat PDVa

Moguce je kupiti parking mesto uz stan po ceni od 18000 evra sa PDVom(nije klackalica i ulaz je preko rampe bez autolifta)

Lokacija

Slične nekretnine